Us passe la comunicació dels organitzadors del teatre que hauríem de veure el 24 d'abril. Pel que es veu ja no podrà ser veure Mostellaria de Plaute, pels problemes que esmenten:

El motiu d'aquest missatge de caire urgent és el de comunicar-vos un canvi en la representació de llatí del Festival de Teatre Grecollatí del dia 24 d'abril.

Ara fa deu dies que vaig parlar amb el director del grup de la URV que havia de representar la Mostellaria de Plaute. Em va dir que li havien marxat del grup dos actors per canvi de residència, que estava buscant substituts i que em diria alguna cosa de seguida. Una setmana més tard em va comunicar que no havia pogut trobar cap solució.

En primer lloc vaig trucar un grup de Madrid que va acceptar la proposta per representar Bessons. Dos dies més tard em van dir que els hi era impossible venir. En aquests moments estic parlant amb dos grups. Un, de Zaragoza, ofereix Truculentus i l'altre, de Barcelona, Amphitrió. Tenim la Setmana Santa a la vora, passen els dies i no volia deixar de fer-vos saber que hi haurà aquest canvi. Tan bon punt sàpiga definitivament quin grup vindrà us tornaré a escriure per dir-vos quina obra serà la que es representarà. Em sap molt de greu, però prefereixo oferir una altra obra que anular la representació.

En aquest futur missatge us faré arribar el lloc que teniu reservat. No hem editat enganxines aquest any.

Rebeu una cordial salutació.

En fi, supose que alguna obra podrem veure. De totes maneres, com que ja ens havien enviat el llibret, doncs el llegirem.