Cogitationes uariae

Reflexions prescindibles des de la Marina Alta

tripartitoruina, tripartitoapocalipsi, uuuuuuh

El figura de la Marina, aquell que començà a medrar en política volent segregar Moraira de Teulada, arrasant en unes municipals de la mà dels residents estrangers, per a fitxar després pel PP del finançament il·legal, aquell que tan sembrat està últimament intentant apagar tots els focs del moniatet (“el sector audiovisual valenciano a la larga va a salir reforzado“, després del cop d’estat del tancament de RTVV), aquell que, vist el panorama a Palau, se’n vol tornar cap a Alicante (com diuen ells) a posar ordre, aquell senyor protagonitza hui a EL PAÍS una entrevista farcideta de xorrades d’alt nivell, conseqüència de la caguera manifesta que tenen davant les bones perspectives de partits com Compromís…

Ací està completa la notícia, però vull destacar alguns detallets:

la máxima alternativa posible sería “un tripartito radical y de izquierdas”

lo que los ciudadanos quieren es “salir de la crisis, que se genere empleo y se mantengan las políticas sociales” y para ello, aseguró, “no quieren inventos de ningún tipo, solo que se gestione de forma razonada y con sentido común”

Com que “por sus obras los conoceréis”, u “obras son amores y no buenas razones”, o més en la meua línia “uerba uolant”, us deixe ací un exemple real de bona praxis, portada a terme per un “tripartito radical y de izquierdas” (front a tot el merder que acumula aquesta rècula d’aprofitats de la política), el govern municipal de Pedreguer:

Governant els salvadors de la pàtria a Pedreguer, els proveïdors trigaven 390 dies en cobrar; sota la bota del tripartito radical, triguen uns 20 dies; els grans gestors del PP van ser incapaços de generar romanent positiu; l’apocalipsi del tripartito ha tancat 2012 (i tancarà 2013) amb romanent positiu; el que paga Pedreguer d’interessos sota la ruina del tripartito ha baixat enguany un 20%: conseqüència de no endeutar el poble des de fa 2 anys, just el que han deixat de desgovernar els grans gestors del PP; la bona gestió econòmica d’eixa colla de radicals i ateus i dimonis amb cua ha permès enguany pujar un 80% el que es destina a foment de l’ocupació i a benestar social… etc. etc.

Així que Císcar, amic, deixe’s de xorrades! I com més prompte se’n vagen a casa, molt més millor pels valencians, tot i que l’alternativa siga “un tripartito radical y de izquierdas”

dj., gener 2 2014 » campanyes, dretona, eleccions, Paí­s Valencià , polí­tica

Deixa un comentari