Cogitationes uariae

Reflexions prescindibles des de la Marina Alta

Campanyes vàries i un link

La primera, des de Calp…:

Des que a Calp vam decidir que el nom oficial havia de ser Calp, ha anat gestant-se tota una campanya per impedir-ho. Darrere de tot això hi han residents alemanys, la ultradreta local i alguna (no tota afortunadament) gent del Psoe que volen utilitzar aquest assumpte per arrapar vots.

Per la nostra banda estem arreplegant signatures. En necessitem moltes perquè les coses estan bastant complicades. Les estem arreplegant en el Blog http://mascarat.blog-activo.com/index.htm
Envieu-ho a tota la gent que cregueu i, no us oblideu de signar vosaltres abans!!!
La segona, ajudem SAÓ (en este blog teniu uns arxius per subscriure-vos):

Hola, amic,

Hola, amiga,

Necessitem de la teua col·laboració;

Imaginem que ja coneixes SAÓ, una revista feta al País Valencià i en valencià, i que porta 32 anys (!) eixint cada mes, per tal de fer un poc més digne el nostre País.

Doncs bé, la nostra benvolguda Conselleria de Cultura no ha respectat les canes i, sobtadament, ha anulat tots els contractes que mantenia amb la revista (principalment, els exemplars que rebien centres d’ensenyament i biblioteques).

No podem amagar que aquest colp ha fet perillar el nostre futur, fins al punt de plantejar-nos el tancament de la publicació periòdica més antiga del nostre País. Afortunadament, hem pogut salvar, de moment, la situació.

Per tot això és pel que ens posem en contacte amb tu. Per consolidar i salvaguardar un dels referents de la nostra cultura. Estem convençuts que, ara més que mai, és necessària la presència de SAÓ a les nostres terres. I, per garantir aquesta presència, és necessari el teu suport.

Concretament, necessitem dels teus contactes perquè els faces arribar els documents que adjuntem (butlleta de subscripció i portades any 2008), a fi d’aconseguir augmentar el volum de persones, grups i institucions que ens facen costat.

Gràcies per la teua estima i col·laboració

PD. Una vegada emplenada la Butlleta de Subscripció, feu el favor d’enviar-la a alguna de les següents adreces de SAÓ:

Per correu ordinari:   C/ Àngel de l’Alcàsser, 14-12. 46018 València

Per correu-e (escanejada):   sao@arrakis.es

Per fax:   96 370 57 55

I per últim, l’enllaç

dv., febrer 20 2009 » campanyes, llengua, Paí­s Valencià 

Deixa un comentari