Cogitationes uariae

Reflexions prescindibles des de la Marina Alta

El golf, la nostra salvació!

Còpie i pegue un missatge que m’han enviat:
TOMAOS LA MOLESTIA DE LEERLO,NO ME SEÁIS MANTAS. ES TAN ALUCINANTE COMO INDIGNANTE. TENEMOS CARA DE IDIOTAS, PARECE SER…

Ací teniu el preàmbul de la llei aprovada el passat 5 de desembre.
Costa de creure que un govern siga capaç d’aplegar tanta demagògia i mentida en un text per tal de justificar una llei destinada només al negoci dels seus amics.

LLEI 9/2006, de 5 de desembre de 2006, reguladora de camps de golf a la Comunitat Valenciana.

PREÁMBUL

El golf, com a pràctica esportiva, ha experimentat un important procés de creixement en els últims anys, i s’ha convertit en un dels esports més practicats, tant pels valencians com pel gran nombre de visitants que rep la la Comunitat Valenciana, ja que per les seues especials característiques s’ adapta perfectament a qualsevol edat i condici? f?sica, i satisf? les creixents demandes d’oci i salut de les societats avan?ades.

Ambientalment, el golf, per la seua gran extensi? i capacitat d’adaptaci? al medi, pot constituir i ha de constituir un instrument que contribu?sca a la preservaci? i millora dels valors ambientals i paisatg?stics del territori, tant del lloc on s’ubica com de l’entorn, en especial de les zones degradades.

Des del punt de vista econ?mic, el golf ?s una activitat que pot representar un segment espec?fic del sector tur?stic que omplementa les ofertes tradicionals i introdu?x un element de qualificaci? d’estes. D’altra banda, l’impacte social que produ?x es tradu?x en un augment net de l’ocupaci? amb una forta component local que implica majors oportunitats per als territoris on s’ubiquen els camps de golf.

La creixent demanda d’este tipus d’instal?lacions, tant per a residents com a visitants, constitu?x per tant una oportunitat que l’administraci? ha de canalitzar, i resulta evident que el golf, ben regulat i ordenat, pot adquirir un car?cter dinamitzador i diversificador de l’activitat econ?mica.
La Generalitat, conscient de les repercussions positives que el golf t? en all? social, ambiental i econ?mic, afronta el repte de regular el marc jur?dic de la implantaci? territorial dels camps de golf perqu? estes instal?lacions contribu?squen a la dinamitzaci? del territori i a millorar els valors paisatg?stics de la Comunitat Valenciana.

T?CATE LOS HUEVOS…ALGUIEN ENTIENDE ALGO???HOLA???EL TRASVASE DEL EBRO? LA ESCASEZ DE AGUA?

NO S? C?MO HEMOS PODIDO VIVIR SIN GOLF HASTA AHORA,DIOS…SI ES QUE ?STOS DE LA GENERALITAT SE LO CURRAN MUCH?SIMO…SIEMPRE VELANDO POR NUESTROS INTERESES. MENUDA PUTA MIERDA DE COMUNIDAD, A M? QUE ME BORREN. Y NO SIGO QUE ME ENCIENDO.

dl., febrer 5 2007 » medi ambient, polí­tica, territori

4 Responses

 1. Blai febrer 5 2007 @ 9:56 pm

  Jajajaja, jo he jugat a golf i he de de trencar una llan?a en favor d’aquest esport; ara b?, estic en TOTAL desacord amb aquesta pol?tica de conversi? el territori en un camp de golf gegant (d’ac? a quatre dies tindrem un camp de golf i uns quants xalets per valenci? si les coses no canvien), i encara ho estic m?s si tenim en compte el d?ficit hidrol?gic del nostre pa?s. Si no hi ha aigua, no es fan camps de golf, i ja est?. O ?s que a alg? se li ha ocorregut plantar tomaqueres al desert del Gobi? o sembrar unes bajoqueres a l’Ant?rtida? Veritat que no? Doncs si aquest no ?s terreny adequat per camps de golf, doncs no se’n fan i punt.

 2. Francesc febrer 9 2007 @ 10:22 am

  El percentage de Pedregueros que juga a eixe esport a la sella (camp del seu poble) ho resumeix tot. El golf es un esport per a rics.

  p.d.: Encara que sempre hi ha un a ovella negre.Blaiet jejeje

 3. Blai febrer 10 2007 @ 6:07 pm

  Jejejeje… ai Francesc!
  Ja ho deia jo l’altre dia, un camp de gol gegant-> http://www.youtube.com/watch?v=4YDMBz4m8S4&eurl=

  Que por que em fan…

 4. Madulain febrer 15 2007 @ 12:17 pm

  De veres, indignant…

  Pero ja s’adonar?n, tard, pero s’adonar??, quan arranqu de socarrel l’ultim arbre viu i facen uns apartements a sobre l’ultim hort valenci? de que els diners no es poden menjar…

Deixa un comentari