Cogitationes uariae

Reflexions prescindibles des de la Marina Alta

Sobre vels, creences i constitucions…

No solc compartir les opinions dels representants del Partit Popular d’aquest país. Per això, vaig quedar sorprès en estar totalment d’acord amb el que va dir el senyor Rafael Hernando, portaveu d’Immigració del grup popular al Congrés, arran de l’enorme embolic ocasionat pel vel de l’alumna Najwa Malha: “No poden imposar les seues creences els altres si a més estan per sobre de la nostra Constitució ” (en el exemplar escrit d’EL PAÍS del 21 d’abril).
Pardiez, vaig pensar, per fi desapareixerà l’ensenyament de la religió confessional de l’escola pública? I, per descomptat, tot símbol religiós?
Em tem que no caurà aquesta breva, i als fills d’aquells que no professen la religió catòlica i d’aquells altres que no en professem cap ens seguiran imposant el càstig de romandre, perdent el temps, a les aules espanyoles perquè altres puguen exercir el seu suposat dret a rebre catequesi a l’escola.

ds., abril 24 2010 » dretona, educació, ensenyament, llibertat, religió

Deixa un comentari