Cogitationes uariae

Reflexions prescindibles des de la Marina Alta

La gente “normal” que va a les manis del PP

El Rajoy no es cansa de parlar de la “gente normal y la gente decente” que van a les seues manifestacions. Però jo des d’ací proclame que sóc anormal i indecent, perquè no vull ni acostar-me a gent com aquesta:

Un nostálgico del franquismo como Blas Piñar ha recuperado la esperanza gracias a las movilizaciones del PP. Dedica a la manifestación celebrada el 10 de marzo el último número de su revista Fuerza Nueva, donde explica las emociones que le provocaron las pancartas contra De Juana y el presidente Zapatero, así como el himno nacional y el ¡viva España! de Rajoy que cerraron la convocatoria. “¡Cuántos recuerdos me trajo esta escena, que parecía archivada por los que quieren, desmemoriando, escribir la memoria histórica!”, apunta el ex consejero general del Movimiento Nacional.

Llegiu-ho complet ací.

Visca l’anormalitat i la indecència!

dv., març 30 2007 » dretona, manifestacions, polí­tica

2 Responses

  1. Blai març 31 2007 @ 11:10 pm

    Sí, Visca!
    Si passes per l’Espai Cultural, a l’entrada del carrer Mestre Serrano, apegat en la cara interna de la columna que hi ha, veuràs un paper amb un escrit que potser et fa gràcia llegir (si no és que l’han llevat), en el qual es titlla al PP de bolxevic i es recorda amb enyorança el temps del franquisme. En definitiva, la mala herba, mai mor…

  2. Madulain abril 15 2007 @ 11:39 pm

    Qué voleu que vos diga? Dons jo a una manifestació organitzada pel PP no vaig mai, per que no vull que donen per sentat que si en el cas de eixa protesta esti d’acord amb ells, es que soc pepera o que els vote.
    Les manfestcions son de persones, no de partits!!

Deixa un comentari