Cogitationes uariae

Reflexions prescindibles des de la Marina Alta

Concentració a la Carrasqueta

De pedrebloc.blogspot.com:

Polítics i personalitats valencianes es concentraran demà al matí a la Carrasqueta. ACPV convoca la concentració a les 10.00 perquè la Generalitat precintarà el repetidor a les 11.00 · El PP de Catalunya lamenta el tancament · A la negociació entre el govern català i el valencià per la reciprocitat es va pactar que no es tanqués cap repetidor.

La Generalitat tancarà demà a les 11.00 el repetidor de TV3 que té ACPV a la Carrasqueta, a prop de Xixona (l’Alacantí). Així ho han comunicat dos funcionaris del govern als responsables de l’entitat. Per aquest motiu, ACPV ha convocat una concentració de protesta demà a les 10.00 sota el repetidor (s’hi accedeix per la carretera N-340, entre Alcoi i Xixona, per l’alt de la Carrasqueta. Vegeu el mapa a l’enllaç), que subscriuen personalitats del món polític, cultural i associatiu. Agustí Cerdà (ERC), Enric Morera (Bloc) i el PSPV han confirmat que aniran a la concentració. Entre les primeres reaccions destaquen precisament les de Morera, qui ha qualificat la decisió d’atac a la llibertat d’expressió, promogut pel PP i amb connivència del ministeri d’Indústria espanyol.

Tot i que l’àrea no ens afecta, pot ser el primer en caure, però no el darrer.

L’hora és prou intempestiva, però des d’ací animem a anar-hi a tot aquell que puga.

Perquè la llibertat d’expressió és bàsica a la nostra societat i perquè por resultar tètric haver de disposar només del NODO valencià per a escoltar la nostra llengua.

Tota la notícia i els mapes ací.

dj., abril 26 2007 » TV3

Deixa un comentari