Cogitationes uariae

Reflexions prescindibles des de la Marina Alta

A la gent del meu país…

Més reaccions per la xarxa:

“A la gent del meu País no l’importa haver d’esperar mesos i anys per ser atesos pels hospitals. No els importa que els metges que els han d’atendre porten més de 24 hores sense dormir.

A la gent del meu País no l’importa que els seus fills estudien en barracons en lloc d’aules ben condicionades. A la gent del meu País no l’importa pagar una matriculació en valencià i haver de rebre classes en castellà.

A la gent del meu País no l’importa que es destruisca el territori, que s’especule i que s’hagen d’hipotecar tota la vida per haver d’accedir a la propietat d’una vivenda.

A la gent del meu País no l’importa treballar en el futur de cambrers, cadis i eixos treballs que s’encarreguen del turisme. No els importa convertir-se en la segona residència de la gent de l’estat espanyol. Com deia un acudit, no els importa convertir-se en la platja de Madrid.

A la gent del meu País no l’importa que el seu poble canvie les cases per finques i els seus camps per més finques amb l’increment de població que açò suposa, a més a més del increment en l’espera per ser atesos pels metges dels centres de salut, dels barracons a les escoles, etc.

A la gent del meu País no l’importa que els seus governants tinguen unes quantes causes pendents amb la llei. No els importa però després s’atreveixen a dir que: “tots els governants són iguals”, no és que tots siguen igual, és que són els mateixos cometent els mateixos actes.

A la gent del meu País no l’importa el meu País.”

dv., juny 1 2007 » eleccions, Paí­s Valencià 

One Response

  1. Blai juny 5 2007 @ 8:23 pm

    No, a tots eixos més aviat els preocupa la Comunitat…

Deixa un comentari