Cogitationes uariae

Reflexions prescindibles des de la Marina Alta

Affaire “El Jueves”

Em sembla una mica xorra (per dir-ho suau) el fet de segrestar una revista dues dies després d’haver eixit als quioscs, i, sobretot, en un temps en què qualsevol ha vist (i pot veure) la famosa portada a través de la xarxa. Només posaré un link, no siga cosa que li entre el gust al senyor fiscal i comence a tancar totes les webs on surt la parella de principitos en pilota picada, com ha fet amb la web d’El Jueves.

Potser els fiscals i els jutges del nostre país no tenen coses més importants en què ocupar-se (us puc ben assegurar que aquest setmanari treu totes les setmanes a la casa reial en situació poc afavoridora, i mai no ha passat res). Per si eixe és el tema, els recomane que visiten aquest enllaç, que sí que són injúries ben fortes.

Però la veritat és que segurament el fiscal està a sou de la revista, perquè no hi ha forma millor de propaganda que la que li està fent amb tot aquest assumpte.

Ah, per cert! També hi ha qui se n’està aprofitant: com que la revista ja portava dos dies a la venda, hi ha exemplars circulant per aquí i ahir ja es cotitzaven a 49 euracos!

[Si us interessa, jo en conec algú que la té... Jeje]

Llibertat d’expressió! Que un acudit siga dolent, no lleva per a treure’l de la circulació! I tothom, tothom, és humà, i, per tant, susceptible de burlar-se’n! No acabeu amb una de les poquetes coses que encara són gratis, sisplau! L’humor. Que siga possible cagar-se en qui siga, però ja!

Salut!

dl., juliol 23 2007 » censura, llibertat, xorradetes

2 Responses

  1. El blogservador juliol 24 2007 @ 3:41 pm

    Aquest blog està patint una blogservació. En uns dies rebrà el comentari corresponent.

  2. El blogservador juliol 24 2007 @ 10:39 pm

    Aquest blog ha sigut blogservat. Per a vore el comentari anar a
    http://blogservatori.blogspot.com/2007/07/blogservaci-blog-cogitationes-uariae.html

Deixa un comentari