Cogitationes uariae

Reflexions prescindibles des de la Marina Alta

Borboneces

Amb aquest títol, publica Maruja Torres una columna el dijous passat a EL PAÍS, de la que trec un fragment, que resumeix prou bé el patetisme que vivim:

Me parece ridícula la indignación mostrada por el tribunal que ha condenado a los autores de la portada de El Jueves. Se vino a decir que si a la familia real se le falta al respeto aquí, luego pasa lo que pasa en Chile con el vocalista venezolano. Que yo sepa, ningún empelucado juez británico atribuyó nunca la guerra de las Malvinas al hecho de que el programa Sppiting Images sacara a la reina de Inglaterra relinchando y a su madre trasegando ginebra. En fin. País.

La Constitució necessita una reforma urgent, però ja.

ds., novembre 17 2007 » justícia, llibertat, monarqui­a

2 Responses

  1. Blai novembre 19 2007 @ 7:07 pm

    Tu ho has dit: Borbón-heces.

    Jajijojajota, festival del humor!

  2. Jesús novembre 20 2007 @ 1:29 pm

    Tres mil euros no és res amb el que pot passar amb els joves barcelonis els quals poden tindre una pena de any i mig de càrcel per cremar la fotuda foteta. I mentres tant el PP es dedica a defensar al rei de les calumnies venezolanes al temps que el seu portaveu a la COPE insuta a qui vol quan li ve en gana. Quin país, senyor.

Deixa un comentari