Cogitationes uariae

Reflexions prescindibles des de la Marina Alta

Els bisbes, desfermats

Efectivament, sembla que els senyors bisbes han encetat una creuada contra aquells que no volem combregar amb la seua particular moral.

Per a contrarestar una mica la seua embestida us deixe tres cosetes pescades a la xarxa:

Una carta de la família atea.

Un manifest sobre els fascisme de la jerarquia catòlica.

Una convocatòria a una manifestació a Roma amb el lema "No al Vaticà".

[Missatge a Zapatitos i sus muchachos: per molt que us baixeu els pantalons davant els bisbes (visitant-los al Vaticà per la beatificació dels seus màrtirs, pujant el que es destina per IRPF a l'església catòlica, permetent que envaïsquen l'escola pública amb els seus prejudicis retrògrads, etc.), us tenen que seguir muntant manifestacions i criticant bona cosa: el millor que podeu fer és tallar de soca-rel tot privilegi a qualsevol confessió i que critiquen amb fonament. JA ESTÀ BÉ!] 

dc., gener 9 2008 » manifestacions, religió

2 Responses

  1. Francesc gener 10 2008 @ 1:00 am

    Ei gran home,
    bony any, i records als meus antics companys..

  2. Jesús gener 14 2008 @ 2:14 pm

    Toda esa historia de la familia amenazada y en peligro de extinción cuando goza de envidiable salud tiene la pesadez de las letanías y el contenido de verdad de las narraciones del barón de Munchhausen. A estos clérigos la familia les importa un rábano; lo que quieren es tener metidas sus gregarias narices en la alcoba de la gente, saber con quién se acuesta cada cual y qué hace. Y tener a los niños cerca para sacrificarse resistiendo sus provocaciones, como el obispo de Tenerife, o sacrificarse más incurriendo en ellas y pecando. Lo que quieren es seguir imponiendo como moral sus obsesiones, desviaciones y perversiones sexuales

Deixa un comentari