Cogitationes uariae

Reflexions prescindibles des de la Marina Alta

Estància en Amsterdam

Post financiat via Zync.es

Amsterdam

[foto de MorBCN(de vacances)

Si has pensat visitar Amsterdam o els seus voltants aquests dies i vols informació útil sobre hotels on dormir, no deixes de clicar sobre l’enllaç anterior. D’una manera intuïtiva i bastant còmoda, aquesta web et permetrà (en un munt d’idiomes) consultar hotels d’aquesta ciutat (i la seua disponibilitat) per a qualsevol període de temps, efectuant en molt poc de temps una recerca d’aquells més econòmics. L’únic retret que podem posar és que l’eslògan El teu hotel al millor preu, garantit és una mica agosarat: realment no trobarem res a la xarxa més econòmic?

A més, també podràs cercar-los per diferents valoracions: des de la categoria de l’hotel fins a la valoració dels usuaris, passant pel preu o directament pel nom de l’hotel.

I, si no coneixes res d’aquesta ciutat que té un dels centres històrics més grans d’Europa (amb edificis principalment del segle XVII) i la ciutat antiga de la qual va ser bastida amb una sèrie de canals semi-circulars (amb llocs d’interès com ara el Rijksmuseum, el Museu van Gogh, el Museu Stedelijk, el Museu de la Casa de Rembrandt, la Casa d’Anna Frank, el Concertgebouw o el districte roig), pots esbrinar alguna cosa més consultant els fòrums dels usuaris que apareixen al peu de la pàgina.

D’altra banda, la web mare, destinia.com, també et permet consultar ofertes d’escapada de cap de setmana i deixa ben clar que això dels viatges sempre deixa un raconet per a altres alliberaments gojosos.

dt., agost 19 2008 » patrocinats

One Response

  1. Antena Paranoica agost 24 2008 @ 1:49 pm

    Hola! Los autores del xeque xeque hemos hecho un vídeo sobre la formula uno en valencia:
    http://es.youtube.com/watch?v=Yl-DQtNUj6I

Deixa un comentari