Cogitationes uariae

Reflexions prescindibles des de la Marina Alta

De què riu aquesta gentoleta?

Per una d’aquelles casualitats de la vida, a EL PAÍS del passat divendres em vaig topetar amb dues imatges (una darrere l’altra) de gent descollonant-se.

La primera:

És evident de qui riu aquesta gent, dels ximplets de la gent que està pagant amb els seus salaris tota l’especulació que ells han afavorit, i d’aquells que pensaven que la O del PSOE significava alguna coseta.
Però és que, en girar la pàgina, em vaig trobar amb aquest personatge:

I aquest, de què riu? De que faça el que faça el ramat segueix votant-lo com si res? de que és molt feliç? O simplement va fins a les celles de tranquimicin (eixa mirada perduda l’he vista jo en altra gent… ben fumada)?
A saber!

dt., maig 25 2010 » dretona, economia, polí­tica, xorradetes

Deixa un comentari