Cogitationes uariae

Reflexions prescindibles des de la Marina Alta

Carta d’un funcionari hipotecat al seu banc

Molt senyors meus:

Per la present lamente comunicar-los que he decidit pagar un 5% menys en el rebut mensual de la hipoteca que tinc amb el seu banc. Ha estat una decisió difícil però m’és imprescindible retallar despeses per salvar la meua economia particular i reduir el meu dèficit.

En situacions com aquesta és quan tots hem de donar un cop de mà, raó per la qual els demane comprensió i solidaritat.

Al cap i a la fi jo, com la resta de ciutadans, vaig col.laborar en el seu dia a la injecció de liquidesa que van rebre vostès per salvar el sistema financer.

En realitat m’he vist forçat a prendre aquesta decisió perquè els meus pares, en veure el saldo del meu compte corrent, temen veure’s en l’obligació de deixar-me diners i vostès, com banquers que són, saben millor que ningú
que no té sentit posar capital si no és per aconseguir avantatjosos beneficis.

M’he informat i sé que és lícit prendre aquest tipus de decisions de forma unilateral i sense prèvia negociació (hi ha precedents: veure les declaracions del President del Govern en el parlament el 12 de maig).

Aprofite l’ocasió per comunicar-los que ja dispose de suficients paelles i no necessite que me’n regalen cap més.

Atentament,

Un funcionari hipotecat.

dc., maig 26 2010 » economia, funcionaris

Deixa un comentari