Cogitationes uariae

Reflexions prescindibles des de la Marina Alta

Senyors de Marina Salud, la sanitat està al servei del pacient, no del negoci

Durant aquests 12 mesos que he tingut la sort/dissort de lidiar amb els gestors i gerents de Marina Salud, hi havia un tema que els treia especialment de polleguera, sobretot al seu gerent, Sr. Giménez, i era quan exigia saber què ens costava mantenir tota la colla de gent encorbatada que no significaven cap benefici per als pacients pacients (i la repetició no és error) de la Marina Alta: directors, gabinet de premsa, responsable de no sé quina cosa relacionada amb els ordinadors… alguns càrrecs que, en la sanitat pública, ni tan sols existeixen.

En aquest enllaç podeu llegir la reacció del senyor gerent, quan, entre altres coses els demanava “el cost dÂ’alguns dels departaments de Marina Salud que són molt menys beneficiosos per als usuaris que les urgències nocturnes (com ara, el gabinet de premsa o el consell d’’administració“…

Ara ja sabem el perquè d’eixa reacció i la negativa a donar eixes dades: per l’escandalós cost que significa alimentar aquesta gent mentre ens furten i ens retallen serveis de primera necessitat. Allò que en una gestió pública costaria als ciutadans de la nostra comarca uns 200.000 €, ens està costant més de 900.000 €€… i no estaven inclosos els salaris de les tres persones que es dediquen a vendre el producte MarinaTaüt des de l’inflat gabinet de premsa… i no els cau la cara de vergonya.

Això­ es va fer públic ahir en el ple de les Corts, en què Mònica Oltra, en representació de Compromís, demanava la creació d’una comissió d’investigació sobre la gestió de Marina Salud a la Marina Alta… votació, que, per altra banda, es va perdre (38 vots contra 40) per l’actitud dictatorial i caciquil del president, Cotino, que va allargar el moment de votació fins que la gran part dels diputats del PP que estaven fora van accedir a l’hemicicle (algun d’ells va haver d’apurar el gint-tonic o allò que estiguera fent durant el temps que els valencians li estem pagant). [altra notícia al respecte]

Gestió de la sanitat pública ja! #FemForalaMàfia

[podeu trobar una selecció del tema sanitari a Pedreguer en aquest enllaç]

dj., juliol 25 2013 » dretona, economia, sanitat

Deixa un comentari