Cogitationes uariae

Reflexions prescindibles des de la Marina Alta

No volem el monstre fatxenda que ha parit Wert

71e1f5910a63f4263df2bdc5c2eaf2c3

El proper 24 d’octubre de 2013, hi ha convocada una vaga en el sector de l’ensenyament i jo la faré, i la meua filla també (ella està convocada el 22, el 23  i el 24), i la faré entre altres coses per açò (gràcies  ”Plataforma per l’Ensenyament Públic del Camp de Morvedre“):

 • Perquè no volem que lleven més professorat a les nostres escoles.
 • Perquè volem que qualsevol alumne i alumna tinga les mateixes oportunitats d’aprendre.
 • Perquè volem que els pares i les mares participen del meu procés educatiu. Els volem al Consell Escolar!
 • Perquè volem beca de menjador i de transport.
 • Perquè volem ajudes de llibres i material escolar.
 • Perquè necessitem centres nous on estudiar.
 • Perquè no volem estudiar en barracons.
 • Perquè volem estudiar en valencià.
 • Perquè no volem estudiar en una aula massificada.
 • Perquè estimem la diversitat i no volem que segreguen a ningú.
 • Perquè l’alumnat amb necessitats educatives necessita recursos.
 • Perquè volem una Universitat Pública per a totes i tots.
 • Perquè no volem la LOMQE, ja que no garanteix la igualtat d’oportunitats.
 • Perquè la nostra escola pública és la millor, ÉS DE TOTES I TOTS!
 • I perquè volem una educació pública, gratuïta, laica, valenciana, democràtica i de qualitat per a totes i tots…

I, a més, perquè aquest “engendro” Wert l’únic que fa és aprofitar per aplicar ideologia: es busca convertir l’ensenyament públic en un gueto i afavorir la privada: bona prova d’això és que només n’estan a favor el PP, els rectors i la patronal educativa.

Perquè és inadmissible que augmenten els concerts amb la privada, mentre redueixen unitats en la pública.

Perquè la meua filla no té per què ser castigada a rebre no se sap bé quines xorrades només perquè l’església catòlica adoctrine des de les aules públiques, i amb els meus diners.

I, sobretot, la faré per deixar-los claret a aquesta gent que, quan governem aquells que estem a favor de l’ensenyament públic, de qualitat i en valencià, retornarem aquest monstre de llei neo-franquista al poal del fem.

Aprofite per exigir a les meues autoritats educatives que DESTINEN ELS VORA 100 € QUE EM RAPINYARAN (i els de la resta de companys que secunden la vaga) a pagar beques, material escolar o qualsevol altra necessitat que hui pateix la castigada escola pública.

I també demane encaridament a les directives dels centres que estiguen en serveis mínims eixe dia que controlen bé els que decidisquen acudir al seu lloc de treball, perquè ja n’estem una mica tips de que individus de poca moral aprofiten aquests esdeveniments per escaquejar-se (i no estic generalitzant, eh? No aneu ara a pujar-vos per la parra!).

I a aquells pares i aquelles mares que els haja tocat patir un rebenta-vagues d’eixos que posen exàmens en dia de vaga, els recomane que no dubten en justificar la falta del seu fill, perquè està en joc el seu, el nostre futur.

foto

dl., octubre 21 2013 » educació, ensenyament, esdeveniments

Deixa un comentari