Cogitationes uariae

Reflexions prescindibles des de la Marina Alta

25 d’abril, la mani…

Us deixem un reportatge fotogràfic i un video de la mani del dissabte.


(foto constantillombart.org)

Fotos.
Vídeo.

dl., maig 7 2007 » manifestacions, videos

2 Responses

  1. Blai maig 7 2007 @ 4:21 pm

    Weeei!!

    JA N’HI HA PROU!! (diguem-ho ben clar).

  2. Jesús maig 12 2007 @ 4:25 pm

    Hui he estat al mitin de ZP. L’ambient ha sigut molt bo, però faltaba l’alegria que vaig vore a la manifestació del dissabte. M’ha tocat al costat d’uns d’oriola que cada volta que parlava Ignasi Pla xillaven que parlase en cristià i que volien al seu president ZP. (crec que no s’havien enterat de que estem en eleccions per a la Generalitat i de que el mitin era a València); això passa per predre’s la política de forma massa seriosa. Llàstima que el bon humor no siga l’ambient generalizat dins de la nostra política.

Deixa un comentari