Cogitationes uariae

Reflexions prescindibles des de la Marina Alta

Pausa “campanyil”

Se n’haureu adonat, els poquets mortals que visiteu aquest blog, que el tinc un xic abandonat. Per si no ho sabeu, es deu a que estic immers en plena campanya electoral, a banda del blog de l’institut, la feina, incursions esporàdiques a Chiron i altres cosetes.

Tot i això, aniré penjant alguna cosa de les que espigole per al blog del bloc de Pedreguer, i altres coses que trobe per “ahí”.

Pegueu-li, per anar fent boca, una miradeta a aquestes dues entrades del Bloc De Pedreguer:

PPromeses de Campps

Qué bonita es mi ciudad.

Jeje.

dj., maig 17 2007 » dretona, eleccions, polí­tica, videos, xorradetes

4 Responses

 1. Jesús maig 19 2007 @ 8:00 pm

  No vull ofegar-te, però estaria bé que ens diguesses com es viu una campanya des de dins, ja que des de fora sembla ser una cosa molt divertida. Ja saps, jo t’insulte, tu m’insultes, jo tinc informació, tu me la furtes i la diues abans…

 2. Jesús maig 19 2007 @ 8:04 pm

  per cert, ja tinc actualitzat el meu blog i les teues adresse estan ben posades. Saluts.

 3. Blai maig 20 2007 @ 9:43 pm

  Podries gravar la teua experiència política i fem un documental. Ja tinc el títol: Pedreguer Confidencial.

 4. sergi maig 21 2007 @ 5:40 pm

  Jesús, interessant interessant no és massa. El que sí que et trobes reaccions o actituds que no t’esperaries. Algun apunt de campanya sí que estic fent. Veurem si ho creme o faig exercici de malenconia, en acabar açò.

  Blai, de confidencial en sé ben poc. No sé si altres, que somien truites pertot arreu i ho analitzen tot et podrien ajudar més.

  En fi, seguim campanyejant… o algu.

Deixa un comentari