S’acosta el final de curs, i, com sempre des del 2004 (si aneu a l’enllaç anterior veureu un petit resum de l’activitat d’aquest grup; disculpeu que algunes imatges no es vegen, putadetes del yahoo, ja sabeu), el grup L’estranya família ens ha delectat amb l’obra d’enguany, en què s’han atrevit (i han eixit força airosos) amb un autor clàssic, l’Aristòfanes, i la seua comèdia L’assemblea de les dones. Us deixe la crònica del director, José Miguel Mut:

NOU ÈXIT DE L´ESTRANYA FAMÍLIA TEA – 3.

La setmana passada tingueren lloc les representacions a l´IES Pedreguer de la comèdia La Asamblea de las Mujeres de Aristòfanes a càrrec del grup de l´institut L´Estranya Família. El dijous 28 pel matí hi va haver dues matinals a l´institut per tal que tant els alumnes de primer cicle de secundària, com els de segon cicle i Batxillerat pogueren assistir-hi. El divendres a la nit, l´estrena oficial, oberta a tot el públic (amb una assistència al voltant de les 200 persones) ens va mostrar uns actors i actrius amb molt bon fer, un espectacle divertit que ens va acostar a la Grècia clàssica per tal de mostrar-nos com molts dels nostres problemes actuals ja hi existien.

D’altra banda, divendres 5 de juny (Plaça de l´Amistat, 22:00h) serà l´acomiadament del present curs per part dels tea – 3 de L´Estranya Família, grup que enguany celebra el cinquè aniversari ple de vida, ganes i energia, amb alumnes de 3r d´ESO, de 1r de Batxillerat i alguna de 2n de Batxillerat que fan del teatre una expressió lingüística, dramàtica, musical i humorística plena d´esperança.

L´any que ve més…i millor.

I unes imatges:

aristofanes11

aristofanes2

aristofanes3

aristofanes4

Vull felicitar a tot el grup, però em permetreu que envie una abraçada especial per a aquells veterans que han resistit des del 2004, quan ja en 1r d’ESO es van enganxar a aquest món de la pantomima i encara no l’han avorrit; ans al contrari, cada dia ho fan millor: Rosa Corral, Silvia Pérez, Pakita Valverde i Pepe Castellano.

L’enhorabona.