El reporter gràfic (hicetnunc.tk) s'ha fet esperar… però al final tenim el reportatge gràfic de les nostres promocions de llatí del curs 2006/07.
En Primer:

D'esquerra a dreta i de dalt a baix: Esther, ego, Ester, Lidia, Noèlia, Mireia, Óscar i Francesc (un 19,5 % de tots els alumnes de Primer): als de baix no és que els passe res… és que ja m'havien suportat dues hores (també els done Grec a ells, a Esther i a Lidia).

I en segon:

els meravellosos… els increïbles… els inefables
ANGELES SERGII, o
els LATIN KINGS… from Pedreguer…

ego, Sofía, Valentina, Aitor i Blai (un 21 % de tots els alumnes de Segon),

els qui han quedat de l'any passat… Podríem haver estat 7 (un beset des d'ací als qui no esteu) però dos alumnes han preferit perfeccionar el primer de Batxillerat i una altra ens ha abandonat i se n'ha anat a estudiar a Dénia (snif!).
[Més fotos
ací i a la web del Departament]
Bé, amici, ara comencem de debò… I sàpieu que, a banda dels casos, les formes nominals, els absoluts i els relatius, els possessius i els deponents, Cèsar i Ciceró… tenim per endavant un munt d'activitats… De moment, estigueu atents a la temporada MMVI/MMVII de Accepta el Repte!. Tots els darrers divendres de mes al vostre bloc (i recordem que no és sols per als nostres alumnes… Estan convidats tots el que vulguen participar -eh,
Argos?). I anirem preparant el "Contemites", per als alumnes de Primària… ja us contaré.