Enguany ens les tenim amb un vertader assassí poc metòdic. Per això, estem depenent del seu humor i només podrem posar les pistes quan a ell li vinga en gana… L’únic que tenim segur és el termini que en cada pista ens dóna per aclarir les pistes.

Aquest matí, per missatge electrònic m’enviava açò:

Apreciats mindundis, veig que no m’hauré de preocupar massa per les vostres averiguacions… Jiji… Us va agradar el museu de Philadelphia? Bonica ferida la de Prometeu, oi? Jajoja!

Bé, ara he agafat direcció cap a un país (que en realitat sembla que en siguen dos) on “la que oculta”, filla d’un dels 12 poderosos de l’edat daurada, que va engalipar durant 8 anys al “callidus” per antonomàsia, ha esdevingut ritme pur de tambors… Quan (cosa que dubte de debò) arribes a aquest país, em trobaràs (o almenys la següent pista) en l’habitació d’un hotel amb nom del temple erigit en commemoració a la tornada d’un capitost romà allà pels anys 13-9 a.C.

Us espere prenint-me una channa…

Ah… l’objecte que tinc amb mi té uns 3200 anyets…

Hala, doncs ja ho teniu a punt…

  1. A quin país ha anat ara? Per què ho dius?
  2. En quin hotel s’hospeda?
  3. Explica les dades culturals i/o històriques de la pista
  4. Saps quin és l’objecte (una estàtua amb més de 3000 anys)?

Ja saps: envia-ho per correu o mitjançant formulari, si no vols lliurar-me-ho en mà. Ah, i abans del 28 de desembre a les 24,00 hores.

Que la recerca us siga lleu!