Ja us parlava en un post anterior de l'estrena d'un interessant blog engegat pel company de Filosofia Jesús Fernández, Plesiologos. Ara n'ha començat un altre (ai, és que és addictiu!) dedicat sols als reptes. Sí, seguint el nostre humil exemple n'obre un, Tabernacle de llums, on "es formulen reptes filosòfics que entre tots hem de superar". El primer és molt interessant: L'enigma d'Also de Melk… Atreviu-vos a pensar!

Però no només el sector docent s'hi anima… Als dos referents que ja són Blai i Joan s'han unit ara dos alumnes més de Primer de Batxillerat de Llatí (tot i que els blogs no són escolars, també ens agrada deixar constància) la Mireia i el Francesc. Molta sort en blogilàndia!

I agafant el guant de Joan (Per a quan la comunitat "Blogito ergo sum: per una xarxa de blogs amb contingut reflexiu."? :P ), també s'ha estrenat una col·lectivitat, Blogito ergo sum, un lloc per a reflexionar i discutir. Si en vols formar part, envia un mail des del seu portal.

D'altra banda, vull esmentar la nova ferramenta que estrenem al blog del Departament, un fòrum. En principi, no em feia massa gràcia, perquè la seua utilitat la considere menor, ja que moltes de les coses que s'hi poden consultar, poden ser aclarides directament als comentaris, però buenu, ací està (també a la barra).

[Ah, i per acabar-ho d'arredonir, com que s'acosten les eleccions i també som animals polítics -no?- el Blai i jo ens hem oferit a introduir en aquest món als amics del Bloc de Pedreguer, amb un portal i una bitàcola: visiteu-los, si teniu ganes]