Ahir vam anar a la Universitat d’Alacant a conéixer els resultats de l’XI Certamen de Llengües Clàssiques de la província d’Alacant, organitzat per la delegació d’Alacant de la SEEC i dut a terme fa dues setmanes.

Amb les melenes al vent (manca d’aire condicionat) i xarrant de tot un poc, vam fer el viatge amb l’incombustible R5 Campus (ei, un referent!) la Sofia i el Blai, sense saber quins havien estat els resultats.

La notícia detallada crec que és millor que la llegiu contada per un protagonista principal, el Blai.

Jo només vull traslladar-li (a ell -pel primer premi en traducció i comentari d’un text en grec i el segon premi pel corresponent al llatí [Ana, definitivament hauré de canviar d'especialitat, :-) ] i a la Sofia -per tenir la gosadia de participar-hi i endur-se el diplometa i el llibre de l’Apuleu) la meua més orgullosa i sentida enhorabona.

I dir que el mèrit (com a mínim el 95%) és només d’ell. Si jo he avivat l’espurna que li ha fet estimar més del que estimava els clàssics, ja em done per satisfet.

Ha estat un plaer tenir-vos com alumnes i espere que tots els anys isca, almenys, un alumne (és genèric, és que no m’agrada massa el políticament correcte, ja sabeu!) com vosaltres.

Gratias uobis ago!