Porte dos dies trencant-me el cap amb un problema tècnic: no es poden enviar comentaris; quan escric un comentari i vull enviar-lo m’apareix aquest text:

Fatal error: Call to undefined function ts_is_human() in /web/sites/vhbu/13/64/62477/public/instiblog/wp-comments-post.php on line 51

A l’esmentada “line 51″ surt açò:

$comment_id = wp_new_comment( $commentdata );

Agrairia en l’ànima que algú em diguera què pot passar, i m’enviara la resposta al correu, perquè evidentment per comentari no podrà.
El procès ha estat el següent: vaig decidir desactivar el plugin antispams (allò dels numerets), però, una vegada desactivat, seguia apareguent la caixeta amb els numerets; vaig eliminar el codi a la plantilla dels comentaris, i seguia el problema; com que sota els plugins els de wordpress recomanen eliminar els plugins si donaven problemes vaig fer això, eliminar el plugin. I ara passa això: alguna ànima caritativa sap què pot passar?

Moltes gràcies.

Actualització, 12/04/2007:
Solucionaaaat!
Era tan senzill com canviar l’arxiu wp-comments.php del lloc rel (no el comments.php de la plantilla, que també m’havien recomanat) per l’original de WP i llestos. M’ho van recomanar ací.